RECHARGE – höstens yogaretreat

Känns det som att det är läge att ladda batterierna? Att ta en paus från alla måsten och bara tillåta dig själv att vara? Vad sägs om ett riktigt härligt (helg)retreat på södra Öland i höst?!

Under helgen 18-20 oktober erbjuds du att delta i återhämtande yoga, gå långa promenader längs med havet och på det fantastiska alvaret. Självklart serveras du god mat, bor fint och sover i sköna sängar, allt det där som vi såväl behöver för att fylla på med ny energi. 

Kom som du är, och återvänd hem med mera lugn, tankad med go energi för både kropp & knopp, redo för vardagen igen. Kom själv och unna dig lyxen av att ha rummet för dig själv, eller boka tillsammans med vän/partner.

Du kommer få möjlighet att fylla på din energi, tid att reflektera och inspireras i en storslagen miljö. Alla aktiviteter är frivilliga, du gör endast det du har lust till, den här helgen är för dig. 

”What if we recharge ourselves
as often as we do our phone?”

Boende på mysiga Mellby Ör Inn – ett småskaligt inn på östra sidan nere på södra Öland, med endast 8 rum som drivs av Agneta & Chris. Här bor du med både havet och alvaret rätt inpå knutarna. 

Yoga med mera under guidning av Camilla – efter 9 år utomlands är denna yogaterapeut & yogalärare numera ölänning på heltid. Jordnära, reflekterande och med humor sammanfattar hennes sätt att leda & leva. 

Kolla in det preliminära schemat längre ner på sidan

Helgen 18-20 oktober (fredag till söndag)

Rum för 1-person: 4930 kr 
Rum för 2-personer (dubbelsäng): 3880 kr

I priset ingår samtliga aktiviteter, 2-nätters logi samt förtäring enligt programmet. Dryck tillkommer till middagarna (utöver vatten). Transfer till och från Öland ingår ej i priset. 

Bokning görs via epost till bonnicelyoga@gmail.com Din bokning är preliminär till dess att betalning är genomförd i sin helhet*. Rummet förblir reserverat i ditt namn under 48-timmar efter att du fått epost med betalningsanvisning. När betalning är mottagen är din bokning garanterad.

Vid bokning av dubbelrum ange vem du delar rummet tillsammans med. 

Din betalning är bindande med en ångerrätt om 14 dagar från bokningstillfället (enligt distansavtalslagen), men det går bra att överlåta din plats till någon annan vid förhinder. Genom att boka och betala godkänner du ovan villkor. 

Sista bokningsdag 2 september.

*Om du behöver dela upp betalningen i två kan detta ordnas mot en extra administrativ avgift om 200 kr. Vänligen uppge detta vid bokningstillfället. 

Vid frågor om helgen, kontakta gärna bonnicelyoga@gmail.com


Varmt Välkommen!

Fredag
Ankomst möjlig fr 15
16.30 mjuk yoga för dig som kommer ifrån tidigt
18.30 bubbel; hej & välkommen
19.00 middag tillsammans
21.00 kort avslappning/yoga nidra
Spana in stjärnhimmeln

Lördag
8.00 morgonyoga
9.00 frukost
10.30 långpromenad
13.00 lunch
14.00 egentid (ta en promenad eller koppla av på rummet)
15.30 inspirationsföreläsning
17.00 yinyoga
19.00 gemensam middag
21.00 kort avslappning/yoga nidra
Förundras över stjärnhimmeln

Söndag
8.00 morgonpromenad till havet
9.00 frukost
10.00 yin & yang-yoga
11-tiden avslut – utcheckning & hemfärd